Gnocchi met witloof en ham

Trek eropuit en ontdek de bloesemkriebels in het B(l)oeiend Hageland

Trek eropuit en ontdek de bloesemkriebels in het B(l)oeiend Hageland

Ingrediënten

persoon personen Even geduld...
500 gr gnocchi
500 gr witloof
1 blik kippencrèmesoep
150 gr beenham, in blokjes
50 gr gemalen kaas
snuifje chilipeper
peper

Bereiden:

Maak de witloofstronken schoon, snijd in stukken en kook ze 5 minuten voor. Laat het witloof goed uitlekken. 

Meng de kippencrèmesoep met 100 ml water en roer alles glad. 

Kook de gnocci gaar. 

Snijd de ham in stukjes. 

Giet de gnocchi af en meng er de ham en het witloof onder. 

Schik in een ovenschotel en kruid met peper en een snuifje chilipeper. Bedek het geheel met de kippencrèmesoep en strooi er de geraspte kaas over. 

Bak de schotel 20 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden. 

Inspiratie & blog