Avocadoslaatje met dressing van yoghurt en haringkaviaar

Een recept van Jan Tournier, zoals gezien in Passe-vite

Laat je smaakpupillen de vrije loop tijdens het meerdaagse culinaire foodfestival 'Antwerpen Proeft'

Laat je smaakpupillen de vrije loop tijdens het meerdaagse culinaire foodfestival 'Antwerpen Proeft'

Ingrediënten

persoon personen Even geduld...
3 el Griekse yoghurt
2 el mayonaise
50 ml karnemelk
1 el gembersiroop
0,5 limoen, het sap
mespuntje cayennepeper
1 kl witte wijnazijn
1 kl sushiazijn
2 el haringkaviaar
1 el olijfolie
zout
handvol rucola
10-tal muntblaadjes
1 el geroosterde pijnboompitten
1 el witte wijnazijn
1 el sushiazijn
1 el olijfolie
1 avocado, in blokjes
peper

Bereiden:

Meng alle ingrediënten voor het yoghurtsausje.

Meng alle ingrediënten voor het slaatje.

Serveren:

Serveer het slaatje met de dressing. 

Inspiratie & blog